Výrobky od She

Zavřít filtry
 
od do
2 Od 2
Nebyly nalezeny žádné výsledky k filtrování!
Dvoudílne plavky She Lola
Dvoudílné plavky She Lola
Dvoudílné plavky s všitou podprsenkou a kosticemi. Košíčky s vyjímatelnými push-up vycpávkami a na zavazování za krkem. Podprsenka stahuje prsa do sředu, zvedá prsa, opticky je zvětšuje. Kalhotky jsou klasického střihu s řetízkovou...
579,00 Kč * 1 180,00 Kč *
Dvoudílne plavky She Drew
Dvoudílné plavky She Drew
Dvoudílný komplet , horní díl podprsenkového střihu typu push-up (vyjimatelné) , košíčky vyztužené s kosticí . Kalhotky klasického střihu v horní části s efektivním nabíráním. Ramínka regulovatelné . Barva růžová.
798,00 Kč * 1 199,00 Kč *
Dvoudílne plavky She Charlie
Dvoudílné plavky She Charlie
Dámské dvoudílné plavky s podprsenkou typu push-up (vyjímatelné vycpávky), košíčky vyztužené s kosticemi. Podprsenka s regulovatelnými ramínky , s ozdobou po jedné straně. Ozdoba je pokrytá 24 karátovým zlatem a proto jsou plavky vhodné...
498,00 Kč * 1 195,00 Kč *
Dvoudílne plavky She Aya
Dvoudílné plavky She Aya
Dvoudílný komplet s vyjímatelnými tenkými vycpávkami. Zavazování za krkem a na zádech, výstřih obšitý malým volánkem. Kalhotky klasického střihu, horní část obšitá volánkem. Barva modrá a červená.
498,00 Kč * 1 123,00 Kč *
Jednodílne plavky She Nora
Jednodílné plavky She Nora, oranžová, 38
Jednodílný komplet s odhalenými zády. Zavazování za krkem a na zádech. Na horním díle jsou vyjímatelné tenké vycpávky . Model dostupný ve dvou barevných variantách modré a oranžové .
598,00 Kč * 1 269,00 Kč *
2 Od 2
Zobrazeno